ARNHEM - De politie is donderdagavond een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem. Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident zijn we dringend op zoek naar de man op de foto. Het gaat om Martijn van de Laar (15-3-1981) woonachtig in Arnhem. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112.


We zoeken de man omdat hij mogelijk betrokken is bij het incident. Daarnaast maken we ons zorgen omdat hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. Van de Laar draagt mogelijk de volgende kleding: een licht kaki shirt, een donkere broek en sportschoenen.

Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingericht dat dit incident onderzoekt.

Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Ook kunnen we nog geen informatie geven over de identiteit van de vrouw.

Wie heeft er meer informatie of camerabeelden?

Mensen die donderdagavond iets opvallends hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Cuijkstraat, vragen we contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook beelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcambeelden uit de omgeving kunnen relevant zijn voor het onderzoek. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom.

Meer informatie kunnen we op dit moment niet delen over dit incident.