RHEDEN - Rond 00.30 kreeg de politie afgelopen nacht een melding binnen dat er twee mannen gewond op straat lagen aan de Broekveldseweg in Rheden. Er zou een vechtpartij zijn geweest, de daders waren er vandoor gegaan. Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen twee slachtoffers. Een van hen is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, de ander is lichter gewond maar moest ook naar het ziekenhuis.


Agenten zijn meteen in gesprek gegaan met getuigen en omwonenden om een beeld te krijgen van de situatie. Daaruit komt naar voren dat er een auto aan kwam rijden. Daar stapten mannen uit die de slachtoffers mishandelden. Daarna ging de auto er vandoor.

De slachtoffers zijn twee mannen van 23 en 33 jaar uit Arnhem. Op basis van de eerste verklaringen van getuigen en sporen doet de politie nu verder onderzoek naar de daders. Hebt u zaterdag 8 augustus aan het begin van de nacht iets gezien aan de Broekveldseweg in Rheden? Of weet u meer over de daders of over de aanleiding voor de mishandeling? Bel dan de politie via 0900-8844. U kunt ook melden via Meld misdaad Anoniem: 0800-7000.