ARNHEM - Dinsdag 9 april is in de Driekoningenstraat in Arnhem een persoon gewond geraakt door een schietincident. We zijn op zoek naar een verdachte die is gevlucht op een motorscooter. Herken jij de scooter? Tip ons!

Rond 10.30 uur krijgt de meldkamer een melding van een schietincident. Dit zou hebben plaatsgevonden in een winkel aan de Driekoningenstraat in Arnhem. Ter plaatse treffen de hulpdiensten een gewonde man aan. De verdachte is op dat moment al gevlucht op een scooter. De politie is direct een zoektocht naar deze verdachte gestart. Maar tot op heden zonder resultaat. Naar de achtergrond van het schietincident wordt nog nader onderzoek gedaan.

Op zoek naar de motorscooter

De verdachte is na het schietincident gevlucht op een opvallende scooter. Mogelijk herkent iemand deze scooter en kan ons zo op het spoor brengen van de persoon die wij zoeken. Op de afbeelding is een motorscooter te zien waarvan wij vermoeden dat dit hetzelfde type is.

De belangrijkste opvallendheden zijn:

Blauw snorfiets
kentekenplaatje
Rood zadel
Rode kniekap (binnenzijde)
Ingekort spatbordje aan de achterzijde

Zwaar motorgeluid

Tips en camerabeelden

Mogelijk dat iemand in de omgeving van de Driekoningenstraat in Arnhem afgelopen dinsdag de verdachte heeft zien vluchten. Heeft u tips of camerabeelden die meer kunnen vertellen of de vluchtroute? Weet u meer over de motorscooter die wij zoeken? Of heeft u andere tips die ons kunnen leiden naar deze verdachte? Dan vragen we u om die informatie met de politie te delen. Dat kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).