EDE/DUIVEN - Op woensdag 1 december overviel een gewapende man een drogisterij aan de Grotestraat in Ede. Gisteren, 6 december, overviel dezelfde man rond 16.30 uur een drogisterij aan het Eilandplein in Duiven. Vandaag maken we de beelden van de overvaller openbaar. We komen graag met u in contact als u weet wie hij is of waar hij woont of vaak komt.


Maandag 6 december aan het eind van de middag wachtte de overvaller een rustig moment af en bedreigde de medewerker met een wapen. Hij ging met briefgeld vandoor.

Bij de overval in Ede, op woensdag 1 december, maakte de man ook briefgeld buit. Een deel daarvan verloor hij op zijn vlucht.

De overvaller is een jonge man met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een smal postuur.

Heeft u informatie, of (her)kent u de dader?

Kent of herkent u de man? Dan verzoeken we u om contact op te nemen. Dat kan via onderstaand tipformulier, maar ook telefonisch via onze gratis tiplijn 0800-6070. U kunt daarbij de zaaknummers 2021561224 en 2021569285 doorgeven.

Anoniem tippen is ook mogelijk; neem daarvoor contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie – dus niet van de politie – die niet om uw gegevens vraagt. Uw gegevens worden dus niet bij ons bekend en uw informatie wordt alleen doorgegeven als het niet naar u te herleiden valt.