ARNHEM - Zaterdagavond moest de politie opnieuw naar Park Presikhaaf na een beroving. Op vrijdagavond werd er een jongeman beroofd. Dit keer werden twee studenten slachtoffer, het gaat om een 21-jarige vrouw en een 24-jarige man die in Arnhem wonen. De politie zoekt getuigen.

Gezien het feit dat er geweld was gebruikt en het niet meteen duidelijk werd wat er gebeurd was, rukte de politie zaterdagavond groot uit. De politieheli werd ingezet, speurhonden kwamen ter plaatse en agenten zetten het park af en gingen op zoek naar de daders en sporen. Die werden helaas niet meer aangetroffen.

Uit de verklaringen van de slachtoffers blijkt dat ze tussen 21.00 en 21.30 in het park zaten. Daar werden ze door twee jonge mannen belaagd. De twee gebruikten geweld en dreigden met een mes. Ze gingen er met de spullen van de slachtoffer vandoor. De slachtoffers zijn niet gewond geraakt.

Wie heeft er iets gezien?
De politie zoekt nu mensen die iets gezien hebben of die informatie hebben over de daders.

Wie heeft er tussen 20.30 en 22.00 uur iets gezien rond Park Presikhaaf dat hiermee te maken kan hebben? Of wie woont in de omgeving en heeft camerabeelden waarop iets te zien is?

Wie heeft de daders in de omgeving van het park gezien? Het gaat om twee mannen, tussen de 20 en 25 jaar met een donkere huidskleur. Van een van hen is bekend dat hij een lichtbruine jas en een blauw mondkapje droeg.

Wie heeft meer informatie over de daders?
Als u iets weet komt de politie graag met u in contact. Bel via 0900-8844 om vandaag nog uw tips door te geven. Anoniem melden kan ook, u belt dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).