ARNHEM - In Arnhem is een jong meisje in het parkje achter de woonboulevard op vrijdag 11 augustus rond 18.45 door een man belaagd. We doen onderzoek en zijn op zoek naar twee getuigen: een man die daar fietste en een vrouw die daar wandelde met haar hond. Ben jij dit? Dan spreken we je graag!


Op vrijdag 11 augustus rond 18.45 uur was het meisje aan het spelen in het parkje dat aan de Burgemeester Matsersingel ligt. Het gaat om het parkje achter de woonboulevard waar onder andere de BCC zit. Het meisje was bij de zeecontainer aan het spelen toen een man haar belaagde. Het meisje wist te ontkomen en is daarna naar huis gerend. De man is op zijn fiets de woonboulevard richting de Action opgegaan en is daarna verder gefietst in de richting van de eerste kruising voor de A325.

Signalement verdachte
Het gaat om een man met een lichte huidskleur. Hij is rond de 19 jaar oud, heeft rossig/blond haar en geen gezichtsbeharing. Hij droeg die dag een grijze spijkerbroek en een oranje shirt. Hij reed op een grijs/zwarte fiets met een opvallende bel en een zwarte bak voorop de fiets.

Belangrijke getuigen
Uit informatie blijkt dat er twee mensen mogelijk getuige zijn geweest van dit incident. We zijn op zoek naar hen omdat ze belangrijke informatie voor ons kunnen hebben:

  1. De eerste getuige is een man met een lichte huidskleur die daar op dat moment fietste. Hij is rond de 34 jaar oud, heeft blond haar en fietste die dag op een witte damesfiets. De fiets heeft zwarte fietstassen met kranten erin. Op de fiets zit een bel die wit en blauw van kleur is.
  2. De tweede mogelijke getuige is een vrouw die op het heuveltje wandelde met haar hond. Het gaat om een zwarte middelgrote hond.

Was jij daar die dag rond dat tijdstip en herken je jezelf in bovenstaand signalement? Neem dan contact met ons op. Het kan zijn dat je niks gezien hebt maar ook dat horen we dan graag.

Vragen

  • Wie zijn de twee getuigen die we nog zoeken?
  • Wie herkent de verdachte in het beschreven signalement?
  • Wie weet meer over de mogelijke vluchtroute van de dader?
  • Reed jij vrijdag 11 augustus rond 18.45 uur op de Burgemeester Matsersingel vlakbij de kruising voor de A325 en heb je dashcambeelden?
  • Woon je daar in de buurt en heb je camerabeelden waar mogelijk iets op staat?
  • Was jij daar die dag ook in het park en ben je getuige geweest?
  • Heb je overige informatie die ons onderzoek verder kan helpen?

Dan horen wij dat graag! Ook als je een vermoeden hebt: geef het aan ons door. We gaan nooit zomaar over tot aanhouding, daar gaat eerst gedegen onderzoek aan vooraf. Jouw informatie kan voor ons net het ontbrekende puzzelstukje zijn.

Contact
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.