ARNHEM - Op zondag 15 mei rond 17:45 uur ‘s avonds werd op de Andrej Sacharovbrug een man uit het niets van zijn scooter getrapt. De man reed op dat moment op het fietspad in de richting van Arnhem Zuid. Op een gegeven moment passeerde twee tegemoetkomende scooters. In het voorbijrijden gaf de bestuurder van één van de scooters een harde trap tegen de voorkant van de scooter van het slachtoffer, waardoor het slachtoffer viel. Het slachtoffer raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.


Een week later, op zondag 22 mei, werd er weer iemand mishandeld op dezelfde brug. Rond 10.00 uur fietste een vrouw in de richting van Arnhem-Noord. Toen zij ingehaald werd door een scooter, werd er door de bestuurder van die scooter tegen haar fiets getrapt waardoor de vrouw ten val kwam. Ook zij heeft ernstig letsel.

Signalement 15 mei

De dader reed op een olijfgroene snorfiets, hij is ongeveer 30 tot 35 jaar oud, heeft een lichte huidskleur en heeft blond haar. Hij was in het bijzijn van een man met een lichte huidskleur, bruin haar en een gespierd postuur. Deze man reed op een zwarte retroscooter.

Signalement 22 mei

De dader reed op een donkerkleurige scooter (zwart of donkerblauw), hij droeg zwarte kleding, heeft een donkere huidskleur en zwart haar.

Voor beide zaken zijn we nog steeds op zoek naar getuigen die de mishandelingen hebben gezien en naar mensen met een dashcam die op zondag 15 mei omstreeks 17.45 uur of op zondag 22 mei omstreeks 10.00 uur over de Andrej Sacharovbrug, ook wel Pleijbrug genoemd, hebben gereden.

Heb jij meer informatie? Neem contact met ons op!