ARNHEM - Een 26-jarige man werd mishandeld tijdens het uitgaan in de nacht van 26 op 27 november. Gelukkig zijn er bewakingsbeelden van de verdachte. Herken je deze jongeman? Laat het ons dan weten!


Het slachtoffer was op zondagochtend 27 november rond 05:00 uur met een groep vrienden aan de Duizelsteeg in Arnhem toen er ruzie ontstond met een andere groep van drie mannen. Hij zag hoe één van zijn vrienden een klap kreeg en op de grond viel. Niet veel later werd het 26-jarige slachtoffer zelf ook hard op zijn hoofd geslagen. Door de harde klap vloog de bril van zijn neus en viel hij bloedend op de grond. Toen hij opstond en wegliep zakte hij uiteindelijk door zijn benen. Omstanders hielpen het slachtoffer en belden de hulpdiensten.

De verdachte heeft het slachtoffer zo hard geslagen dat hij in het ziekenhuis behandeld moest worden. Het slachtoffer liep een flinke wond bij zijn oog op en meerdere botbreuken in zijn gezicht.

Inmiddels zijn al twee verdachten van deze openlijke geweldpleging aangehouden. Toch weten we nog altijd niet wie de man is die het slachtoffer heeft mishandeld.

Kijk goed op de bewakingsbeelden, misschien herken je de verdachte. Hij droeg deze nacht een zwarte trui en had een schoudertasje om. Hij droeg onder zijn spijkerbroek witte sneakers. De verdachte sloeg het slachtoffer met zijn linker vuist, mogelijk is hij linkshandig.

Vragen

  • Was jij die avond in de omgeving?
  • Heb je iets gehoord over de mishandeling?
  • Weet je wie de man is?

Neem contact met ons op als je informatie hebt. Bel de opsporingstiplijn via 0800 6070 of geef je informatie door via het tipformulier.

Melden kan uiteraard ook altijd anoniem via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/ M. is geen politie en geeft jouw informatie pas door als je anonimiteit 100% gewaarborgd kan worden.