ARNHEM - De politie is donderdagavond 26 mei een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem. Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident zijn we dringend op zoek naar de man op de foto. Het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar woonachtig in Arnhem. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112.


We zoeken de man omdat hij mogelijk betrokken is bij het incident. Daarnaast maken we ons zorgen omdat hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn.

Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Ook kunnen we nog geen informatie geven over de identiteit van de vrouw.

Vragen van het onderzoeksteam

  • Mensen die donderdagavond 26 mei tussen 21.00 uur en 22.15 uur door de Cuijkstraat zijn gekomen, vragen we om contact op te nemen, ook als zij geen bijzonderheden hebben gezien. Het onderzoeksteam wil de avond zo nauwkeurig mogelijk reconstrueren en daarbij kan uw informatie van belang zijn.
  • Ook komt het team graag in contact met iedereen die op of na donderdag 26 mei 16.00 uur nog contact heeft gehad met het slachtoffer of Martijn van de Laar.
  • Tot slot vragen we om contact op te nemen indien u over beelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcambeelden uit de omgeving van de Cuijkstraat beschikt. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom.

Informatie doorgeven

Informatie doorgeven kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Informatie online doorgeven kan ook via het tipformulier onderaan deze pagina.

Meer informatie kunnen we op dit moment niet delen over dit incident.