ARNHEM - De McDonalds aan de Kronenburgpassage in Arnhem is op zaterdag 30 december overvallen. Denk jij te weten wie de overvaller is? Tip ons!


De overvaller kwam rond 18.30 uur het restaurant binnen en liep direct naar de kassa. Hij bedreigde de medewerkster met een wapen, gaf haar een plastic tas en eiste dat zij die tas vulde met briefgeld. De man was erg agressief. Hij schreeuwde naar de medewerkster en zette zijn wapen op haar hoofd. Vervolgens ging hij er vandoor met het geld.

Signalement
De man is donker getint en heeft donker kroeshaar. Hij droeg een zwarte capuchon over zijn hoofd en een wit mondkapje. Hij droeg een beige jas van het merk Malelions, type M2-AW22-11

Vragen

  • Herken jij de overvaller aan zijn signalement, zijn kleding en/of manier van bewegen?
  • Heb jij informatie opgevangen over deze overval?

Laat het ons dan weten!

Contact
Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.