ARNHEM - Op Koningsdag werd een 26-jarige man uit Arnhem zwaar mishandeld door vier jonge mannen. Er zijn duidelijke beelden van de verdachten. Daarnaast zoeken we ook nog een getuige die deze mishandeling heeft gefilmd. Heb jij meer informatie? Geef het aan ons door!


Het slachtoffer stond tegen het einde van de avond voor café de Feestbeesten. Het café was net gesloten toen er een ruzie ontstond tussen een groepje jongens en twee andere jongens. Het slachtoffer probeerde de ruzie te sussen maar werd gelijk aangevallen door de twee jongens. Niet veel later kwamen ook twee andere jongens aanrennen en ook zij begonnen op het slachtoffer in te slaan. Hij kreeg meerdere klappen en heeft hier flink letsel aan over gehouden. Zijn lip moest worden gehecht en hij moest aan zijn oog worden geopereerd. In de toekomst moet hij nog een keer worden geopereerd om de lens in zijn oog te vervangen

We willen heel graag weten wie de vier jongemannen zijn. Daarnaast willen we graag een oproep doen aan de jongeman die deze mishandeling heeft gefilmd omdat hij een belangrijke getuige voor ons is. Herken je jezelf of weet je wie dit is? Meld je dan. Ook als je het filmpje voorbij hebt zien komen van deze mishandeling horen we dat graag. Verder horen we het ook graag als jij getuige bent geweest van deze mishandeling. Er waren veel mensen op straat die nacht, dus er moeten mensen zijn die dit hebben gezien.

Contact
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.