ARNHEM - We zoeken de dader van een mishandeling op het station in Arnhem. Een onbekende man mishandelde een conducteur op het station nadat hij werd aangesproken op zijn harde muziek.


Op zaterdag 4 juni rond 09:30 uur had de conducteur de man meerdere keren aangesproken om zijn muziek zachter te zetten. Tot een gesprek kwam het niet, de man schold de conducteur uit en sloeg hem tegen zijn kaak. Vervolgens nam de verdachte een aanloop en gaf het slachtoffer een trap, waardoor het slachtoffer hard op de grond viel.

Na de mishandeling is de dader de stationshal in gerend. Medewerkers van Veiligheid en Service zijn nog achter de man aangegaan, maar zijn hem uit het oog verloren. Hij is het centrum van Arnhem in gerend. Mogelijk komt hij uit de omgeving. De conducteur is werd zo hard getrapt, dat na een paar dagen de voetafdruk nog steeds goed zichtbaar was. Zijn ribben bleken te zijn gekneusd. Help ons om de dader van deze zware mishandeling te vinden.

De politie vindt agressie en geweld tegen medewerkers met een publieke taak onacceptabel. Wie is deze man? Hij droeg opvallende kleren, mogelijk herkent iemand hem daaraan.

Weet je wie deze man is? Bel dan de Opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000. Je kunt ook een tipformulier invullen.