ARNHEM - Aan de Korenmarkt in Arnhem raakte iemand op 28 december gewond na een opstootje. We zoeken een belangrijke getuige. Ben of ken je deze man? Neem dan contact met ons op!

Het incident vond plaats in de nacht van 27 op 28 december in een uitgaansgelegenheid aan de Korenmarkt. Kort voor 03.00 uur kregen twee bargasten bij de uitgang ruzie met elkaar. Eén van hen werd met een glas in zijn nek gestoken. We hielden kort daarna een verdachte aan.

Getuige

Om het verhaal compleet te krijgen, zoeken we een specifieke getuige. Het gaat om een jongeman met krullend haar. Hij zag het voorval gebeuren en haalde beide partijen uit elkaar. De jongeman droeg een shirt met op de achterzijde een groot Nike-logo. Hij wordt nergens van verdacht. We zouden hem alleen heel graag een paar vragen willen stellen over wat hij heeft zien gebeuren.

Ben of ken jij deze jongeman? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook het filmpje onderaan deze pagina van opsporingsprogramma Plaats Delict, waarin bewegende beelden van de getuige te zien zijn.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.