ARNHEM - Op vrijdag 7 juli rond 18.15 uur raakte een inwoner van Arnhem gewond bij een aanrijding op de Eimerssingel-Oost. De politie is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben gezien.


De man liep op 7 juli rond 18.15 uur op de Eimerssingel-Oost toen hij werd geraakt door een personenauto. In het ziekenhuis zijn de verwondingen van de man bekeken, maar gelukkig kon hij diezelfde avond weer naar huis. We zijn direct een onderzoek gestart. Er is nog veel onduidelijk en daarom zijn we op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren, of die iets hebben gezien of gehoord van het conflict dat aan de aanrijding is voorafgegaan. Was je afgelopen vrijdag in de omgeving van het Gelderseplein of de Eimerssingel-Oost en heb je nog niet met de politie gesproken? Dan spreken we je graag. Ook als je beschikt over camerabeelden van het incident, bijvoorbeeld van een deurbelcamera of een dashcam, dan komen we graag met je in contact.

Je kunt telefonisch contact opnemen via 0900-8844. Vermeld daarbij zaaknummer 2023309402. Informatie doorgeven kan ook via het tipformulier op deze pagina. Liever anoniem je informatie doorgeven? Neem dan contact op via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.