ARNHEM - Aan de Schaapsdrift in Arnhem werd op 22 december 2023 een cafetaria overvallen. Denk jij te weten wie de overvaller was? Laat het ons dan weten!

De overvaller kwam rond 21.15 uur te voet aan bij de snackbar. Hij droeg een paraplu, die hij vlak voordat hij naar binnen ging van zich afgooide. Eenmaal binnen richtte hij direct een wapen op een medewerker en eiste geld. Hij maakte een nerveuze indruk. De medewerker antwoordde dat er geen geld was. De overvaller maakte meteen rechtsomkeert en liep scheldend de zaak uit.

Hoewel de overvaller niets heeft buitgemaakt, willen we wel graag weten wie hij is. We willen voorkomen dat hij het nog eens probeert. De man was geheel in het zwart gekleed en droeg een soort sjaal voor zijn mond. Hij heeft een normaal postuur, een lichte huidskleur en is naar schatting 1.70 à 1.75 meter lang.

Denk jij te weten wie deze man is? Heb jij informatie opgevangen over deze overval? Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.