WESTERVOORT - De politie onderzoekt een incident dat op donderdag 29 april rond 13:00 uur gebeurde in de omgeving van de Maria van Nassaustraat in Westervoort. Daar is iets gebeurd waar een minderjarig meisje bij betrokken is. Men is op zoek naar getuigen en mensen met camerabeelden.


De politie is op zoek naar getuigen die rond die middag in de omgeving van de Maria van Nassaustraat waren. Daarnaast zoeken we nog een specifieke getuige: mogelijk zou in deze straat rond 13:00 uur een vrouw met een teckel hebben gelopen. We willen haar graag spreken omdat zij mogelijk meer kan vertellen. Bent u die vrouw? Neem dan contact op met de politie.

Getuigen kunnen contact opnemen
Vermoedelijk zijn bij dit incident een scooter en een donkergekleurde auto betrokken. Bent u die middag daar geweest en heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Maria van Nassaustraat? Zag u iets verdachts of heeft u beelden gemaakt in die omgeving (camera of dashcambeelden)? Laat het ons dan weten. U kunt bellen met 0900-8844 of laat uw informatie in het tipformulier hieronder achter. Door middel van dit tipformulier kunt u ook beelden meesturen.