ARNHEM - De politie is op zoek naar drie woningovervallers. In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juni rond 00:45 uur zijn drie mannen een woning binnengedrongen aan de Ratelaarstraat. De bewoners waren op dat moment in de woning aanwezig.


Eén van de bewoners raakte lichtgewond. Dat gebeurde toen zij de overvallers weg wilde jagen. Tijdens de overval is gedreigd met een wapen en er is een geldbedrag en een ketting buitgemaakt. Uiteindelijk gingen de verdachten ervandoor in een donkerkleurige personenauto in de richting van de Zeegsingel.

Alle drie de verdachten droegen een bivakmuts en hadden donkere kleding aan. Vermoedelijk waren ze tussen de 20 en 30 jaar oud. Ze hebben allemaal een slank tot mager postuur.

Getuigen en beelden gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord die nacht rond 00:45 uur? Of heeft u een camera bij uw woning of bedrijf hangen waar mogelijk iets op te zien is? Denk bijvoorbeeld aan de auto waar de verdachten in zijn weggereden. Het kan ook zijn dat u voor de overval verdachte personen of voertuigen heeft gezien in de straat. Alle informatie kan ons onderzoek helpen. Informatie doorgeven kan via 0900-8844. U kunt ook met Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000.