WAGENINGEN - Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je in Wageningen zijn. Op 15 en 16 december verandert het WICC hotel een weekend lang in het 'heartbreak hotel'. De allerbeste Elvis Tribute Artists van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll.

Maar liefst 4 keer verschijnt The King springlevend op het podium. Bijvoorbeeld in de huid van de jongste Europees- en wereldkampioen Elvis Tribute Artist ooit; Emilio Santoro uit Engeland die in o.a. afgelopen jaar wereldfaam kreeg toen hij 4e werd bij 'America's got Talent'. Louis Brown uit Engeland staat niets meer in de weg! Hij wist bij de afgelopen wereld- én Europese kampioenschappen het publiek weg te blazen en won direct de publieksprijs. En wat te denken van Europees en wereldkampioen Gordon Davis (Malta) én multi-award winner Ciaran Houlihan uit Ierland, die beiden Elvis' onsterfelijkheid bewijzen en de hoogst haalbare prijzen in de wereld wisten te behalen. Je bent getuige van een unieke show, want het is de enige keer dat zo'n complete formatie naar Nederland komt.


Alle acts worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. Tijdens het hele weekend neemt Peter Ryan (NL) je overdag en tijdens de legendarische afterparty ook mee op een muzikale tijdreis langs de Elvis vertolkingen van de jaren 50 tot de jaren 70.

Het Elvis weekend is ieder jaar weer een complete en unieke Elvis ervaring die in Nederland zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van 'Unchained Melody' en 'Burning Love'. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen.

Deze beleving kan bijgewoond worden door losse tickets, tickets + diner of een geheel 2-daags arrangement inclusief overnachting, diner en ontbijt te bestellen via www.elvisintheater.nl en zal plaatsvinden in het WICC Hotel, Lawickse Allee 9 in Wageningen. Kaartverkoop is uitsluitend via de website verkrijgbaar.