ROME - Vitesse is er niet in geslaagd om in de Conference League de kwartfinales te bereiken. AS Roma, dat in Arnhem met 0-1 wist te winnen won, hield Vitesse in Rome op het nippertje op 1-1.

Omdat beide ploegen hun zaken defensief goed op orde hadden, gebeurde er weinig voor rust. Grbic testte keeper Patricio met een vrije trap en voor Roma schoten Veretout en Vina van afstand net naast.

AS Roma dacht ook in de tweede helft met hard en negatief spel de nul te houden, maar Wittek toverde met een prachtige volley een Arnhemse voorsprong op het scorebord.Pas na de 0-1 liet de thuisploeg zich offensief gelden. Veel kansen kreeg het niet,maar kort voor tijd troefde Karsdorp Wittek af en op zijn aangeven kopte Abraham raak.