ARNHEM - Vitesse is in de oefencampagne voor het nieuwe seizoen nog altijd ongeslagen al kostte dat in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf wel enige moeite. De uit de Bundesliga gedegradeerde club hield de Arnhemmers op 2-2.

De ploeg van Thomas Letsch kwam in de eerste helft tweemaal op achterstand. Eerst door een eigen doelpunt van Darfalou en op slag van rust door een treffer van Andre Hoffmann. Tussendoor schoot de toch al in vorm zijnde Oussama Tannane fraai raak uit een vrije trap.

In de tweede helft kroop Vitesse een aantal malen door het oog van de naald. Zo wist Bazoer een bal van de lijn te redden en stond ook keeper Pasveer zijn mannetje. Halverwege de tweede helft was het Mutus bero die koppend voor de 2-2 zorgde na een corner van Tannane.