NEDERLAND - Bij de start van de competitie in de Hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal konden wij de volgende uitslagen noteren:

SV Poortugaal - DHSC (1-1)
Poortugal en DHSC begonnen de competitie met een puntendeling. Gerwin Lake opende de score voor de thuisploeg. Kort na de rust maakte Christian Gandu gelijk.

Achilles Veen - VV Smitshoek (1-2)
Nadat de thuisploeg in de eerste helft de score opende via Schilders, wisten doelpunten van Tekleab en Kleijn na rust het duel te keren.

DUNO - VV Scherpenzeel (4-1)
Bij DUNO was Arthur Gatsjatrian de gevierde man met drie treffers. Tussendoor scoorde Ismail Ouaddouh namens de gasten en bepaalde Maurits de Baar de eindstand op 4-1.

SC Feyenoord - VV Rijsoord (4-0)
De Feyenoord-amateurs haalden fors uit op de eerste speeldag. Rahli, Obiku en invaller Duijnstee (2) zorgden voor de treffers.

's-Gravenzande - VV Capelle (2-3)
Olaf van der Sande maakte drie treffers voor Capelle. Koeleman en Triep scoorden tegen.

Jodan Boys - ARC (0-1)
Arjan Ouwendijk maakte al na zeven minuten de enige treffer van de wedstrijd.

Rijnvogels- Achilles '29 (2-1)
Shanwary bracht de gasten al na vier minuten op voorsprong. Maarten Reyneveld maakte al snel gelijk, maar vervolgens moest de thuisploeg tot de blessuretijd wachten toen Roy van Leeuwen de winnende treffer maakte.

VV Zwaluwen - Spijkenisse (1-1)
Jazzy Adams wist de thuisploeg al na 30 seconden op voorsprong te zetten. Julien Gret wist vijf minuten voor tijd voor de gelijkmaker te zorgen.