UTRECHT - FC Utrecht heeft, in een wedstrijd om snel te vergeten, in het eigen Galgenwaard met 1-0 gewonnen van Vitesse. De Arnhemmers leden al hun vierde nederlaag in zes duels.

In de eerste helft gebeurde er weinig tot niets. Beide ploegen speelden de bal vaker achteruit dan vooruit en waren slordig.Voor rust waren er slechts twee kansen .Boussaid schoot voorlangs en Van der Maarel, bezig aan zijn 350e wedstrijd in het betaalde voetbal, voorkwam maar net een tegentreffer.

Na rust was het niet veel beter. De kansen bleven schaars, al werden Meulensteen en Boussaid nog wel gevaarlijk. FC Utrecht leek ook in z'n derde thuisduel van dit seizoen niet te gaan scoren, maar na slecht uitverdedigen van Vitesse vond Bas Dost alsnog het net.