ARNHEM - Op zaterdag 23 september organiseert Altenieuw een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in recreatiezaal Craneveer en basisschool De Zyp, aan de Viottastraat in Arnhem Noord. Een jubileumeditie, want al weer voor de 15e keer wordt deze beurs georganiseerd! En -als vanouds – is er ook dit keer weer veel moois te koop. Goed voor het milieu en je portemonnee: tegen geringe kosten ‘nieuwe’ outfits en leuk speelgoed voor je kinderen aanschaffen. Want kleding en speelgoed kan vaak prima nog een ronde mee!


Dit keer is er uiteraard kleding voor het najaar en de winter, vanaf maat 74 tot en met 176. Broeken, jurken, truien, longsleeves, winterjassen, sjaals, skipakken: alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, allemaal voor bescheiden prijzen. Ook is er een grote ruimte met leuke gezelschapsspellen, boeken, schaatsen, puzzels en ander speelgoed om lekker de winter mee door te komen. Er is weer volop keuze.

Tussen 10.30 en 12.00 uur is de ruimte met kleding voor iedereen vrij toegankelijk. Aan de vroege kant? Bezoek dan vanaf 10.00 uur alvast de aparte ruimte met speelgoed. Om 12.00 uur sluit de beurs.

Meer info op de Facebookpagina van Altenieuw. Entree is gratis, uitsluitend contante betaling mogelijk. De overgebleven kleding en speelgoed kunnen verkopers doneren aan diverse goede doelen, dus ook dat krijgt naderhand een goede bestemming.

Neem gezellig iemand mee en kom naar de leukste kinderkleding- en speelgoedbeurs van Arnhem Noord!