ARNHEM - Saskia te Loeke, een bekende coach uit Arnhem, heeft zich aangesloten bij de nationaal erkende Passie Profiel-methode.

Saskia helpt al ruim een jaar mensen in Arnhem en omgeving met het bereiken van hun persoonlijke en professionele doelen. Als coach is Saskia altijd toegewijd geweest om individuen te helpen hun passies te identificeren en succes te bereiken. Nu brengt zij haar expertise naar het volgende niveau door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode, een erkende coachingsmethodologie die mensen helpt hun passies te identificeren en een duidelijk pad naar succes te ontwikkelen.

"Ik ben verheugd me aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode", zegt Saskia. "De visie van oprichter Bas Smeets spreekt mij enorm aan en zijn aanpak heeft zich in de afgelopen 10 jaar dubbel en dwars bewezen. Bovendien komt het overeen met mijn eigen idee hoe je kunt uitvinden van welk werk jij echt blij gaat worden. De professionele begeleiding en training van Bas zorgde ervoor dat ik alle ins en outs van zijn methodiek leerde."

"Ik ben er voor managers en professionals die niet gelukkig zijn met hun baan en die meer uit hun carrière en zichzelf willen halen", stelt Saskia. "Zodat zij ontdekken hoe ze meer succes, energie en plezier kunnen beleven in hun werk. Maar liefst 40 procent van de Nederlanders is ontevreden met hun baan en TNO noemt burn-out volksziekte nummer 1. Iets klopt er niet. Ik richt mij vooral op leidinggevenden omdat ik hier mijn eigen managementervaring van ruim 30 jaar kan inzetten."

De Passie Profiel-methode is een bewezen methode die duizenden mensen heeft geholpen hun passies te identificeren en succes te bereiken in hun persoonlijke en professionele leven. Door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode kan Saskia haar cliënten nu toegang bieden tot deze bewezen methodiek.

Kijk hier voor meer informatie over de coachingdiensten van Saskia te Loeke en de Passie Profiel-methode.

Over Het Passie Profiel:


Het Passie Profiel is de enige methode die nieuwsgierige en gedreven professionals met carrièretwijfels helpt om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze echt blij van worden en bewuste keuzes te gaan maken zodat ze hun inkomen kunnen gaan verdienen met werk dat past bij wie ze werkelijk zijn.

Meer informatie: https://hetpassieprofiel.nl/