ARNHEM - Vanaf zondag 3 juli is Liesbeth de Moor de nieuwe stem van Zin in Zondag, de ochtendshow die iedere zondag van 07.00 tot 10.00 uur te horen is op Radio Gelderland. Daarmee neemt Liesbeth de plek over van Daan Hartgers.


Voor Liesbeth is Omroep Gelderland niet helemaal onbekend. Zo werkte ze in de jaren 90 al op de centrale nieuwsredactie van de Gelderse regionale omroep als redacteur. In de loop van de jaren heeft Liesbeth zich ontwikkeld tot volwaardig presentator en radiomaker. Liesbeth kijkt vol enthousiasme uit naar deze nieuwe uitdaging:


‘Het is een geweldige kans om aan de slag te mogen gaan als radiopresentator bij Omroep Gelderland. Door mijn Nijmeegse roots voelt het als een thuiswedstrijd, ik heb me altijd erg verbonden gevoeld met de Gelderse provincie. Bovendien vind ik de vroege zondagochtend de mooiste ochtend van de week: buiten is het overal nog stil en de wereld ontwaakt langzaam. Het is bijzonder om met de luisteraar de dag rustig te starten met licht klassieke muziek, natuurreportages én aandacht voor zingeving. Daar zet ik graag mijn wekker voor!’

Zin in Zondag is iedere zondag van 07.00 tot 10.00 uur te horen op Radio Gelderland. Het beste signaal in jouw regio is te vinden via de Kanaalwijzer of luister Live Radio. Meer weten over Liesbeth? Bezoek dan onze website.