ARNHEM - Op vrijdag 2 september gaat het nieuwe seizoen van de talkshow De Week van Gelderland van start met een nieuw gezicht: Klaas Drupsteen. Daarmee neemt Klaas de plek over van Linda Geerdink, die zich gaat focussen op evenementen en haar videoserie Linda breekt UIT!.

Voor Klaas Drupsteen is de televisiewereld niet onbekend. Zo presenteerde hij onder andere Goedemorgen Nederland en Hello Goodbye bij de NCRV (NPO1) en Op weg naar Wijsheid op TV Gelderland. Klaas is erg enthousiast over zijn nieuwe uitdaging en kijkt er naar uit om aan de slag te gaan:

"De week van Gelderland is voor mij een heel mooi programma om te presenteren. De onderwerpen zijn afwisselend en bij het voeren van de gesprekken is zowel de inhoud als de sfeer belangrijk. Ik wil een omgeving creëren waarin mensen zich prettig voelen, zich durven uit te spreken en elkaar écht kunnen ontmoeten. Het is een mooie uitdaging om dat goed te doen.”

De Week van Gelderland De talkshow is wekelijks te zien op TV Gelderland. In de uitzending wordt er teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week. Er is aandacht voor belangrijke en grote gebeurtenissen in onze provincie, maar er is ook oog voor het kleine en het menselijke verhaal. Bovendien is er naast achtergrondverhalen ook ruimte voor cultuur en muziek.

Bijwonen Benieuwd hoe het erachter de schermen aan toe gaat bij De Week van Gelderland? Meld je dan aan voor een rondleiding bij Omroep Gelderland en sluit vervolgens aan bij de live uitzending. Een bijzondere ervaring voor jong en oud! Aanmelden kan via gld.nl/bijwonen.

De Week van Gelderland wordt iedere vrijdag live uitgezonden om 17.15 uur (daarna ieder uur herhaald). Aflevering online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist.