BRUMMEN - Op zaterdag 1 oktober a.s. organiseren Sportvisserij Oost-Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland een Junior IJsselfestijn bij de veerpont ter hoogte van de Bronkhorsterweg 22 in Brummen. Ben jij een enthousiaste en of beginnende sportvisser in de leeftijd van 8 tot 17 jaar? Dan is dit echt iets voor jou! Kom kennismaken met het vissen aan de rivier.

Tijdens deze dag mag je onder begeleiding van VISmeesters en ervaren IJsselvissers vissen met feederhengels in de IJssel. Geschikte feederhengels met steunen en overige toebehoren zijn beschikbaar. Ook gaan we vissen met de vaste stok.

Praktische informatie
Het Junior IJsselfestijn is op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in de IJssel links van de veerpont bij Brummen. Deelname is GRATIS en je hoeft niet in het bezit te zijn van een VISpas. De organisatie neemt alle benodigde (vis) materialen mee en tussen de middag wordt er voor lunch gezorgd.

Wees er snel blij! Er is plek voor maximaal 50 jeugdvissers. Schrijf je wel even in via het online inschrijfformulier: https://app.clubcollect.com/forms/nl/hfmn/junior-ijsselfestijn-2022-brummen