ARNHEM - Het is weer zover: vanaf 3 april worden er weer live-wandelingen van BuitenGewoon georganiseerd. Tijdens de wandelingen neemt een boswachter, natuurkenner of -liefhebber je mee naar de mooiste plekjes in onze provincie. Ga ook mee op avontuur en meld je gratis aan!

De wandelingen vinden iedere eerste zondag van de maand plaats. Zondag 3 april gaat de eerste avontuurlijke wandeling van start, net over de grens bij het Zwillbrocker Venn. Ieder jaar strijken hier flamingo's neer. Flamingospotter Erik Ottema volgt de vogels al jaren heel intensief en kan er dus veel over vertellen. De route loopt van het Zwillbrocker Venn naar de Leemputten in Groenlo. Daar maakt de wandeling plaats voor waterfietsen!

Voor deze wandeling geven wij 5 keer twee plekken weg. Meer informatie vind je op buitengewoon.nl.

Agenda


Naast flamingo's spotten worden er nog meer wandelingen georganiseerd:

 • Zondag 01 mei:

  De bomen van Park Sonsbeek, IVN Arnhem

 • Zondag 05 juni:

  Landgoed Larenstein

  met Van Hall Larenstein

 • Zondag 03 juli:

  Beverexcursie met Elze Polman, van Elzes Dierenwereld en de Zoogdiervereniging

 • Zondag 7 augustus:

  Reptielenexcursie met Mick Vos van RAVON

 • Zondag 18 sept:

  Bronstexcursie met Henk Ruseler, Het Nationale Park de Hoge Veluwe


Aanmelden: Ga nu naar buitengewoon.nl en meld je aan voor een avontuurlijke wandeling in de Gelderse natuur. Volg BuitenGewoon ook op Instagram en Facebook, voor het laatste nieuws over de live-wandelingen.

Onze verslaggever Laurens Tijink meldt zich tijdens deze wandelingen live op Radio Gelderland, zodat ook de luisteraars thuis mee kunnen genieten in de radioshow Zin in Zondag

.

Het natuurplatform BuitenGewoon is opgericht als initiatief van Omroep Gelderland en is te volgen via buitengewoon.nl waar een diversiteit aan natuurnieuws, indrukwekkende natuurfoto's en wandelroutes is te vinden.