ARNHEM - Recyclefans, opgelet! Op donderdag 16 februari opent RataPlan Arnhem haar deuren. Deze ‘meer dan een kringloopwinkel’ biedt niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook een unieke kringloopervaring. Naast de gebruikelijke afdelingen vol met onder andere kunst en curiosa, kleding, meubels, boeken en nog veel meer, ervaar je bij RataPlan Arnhem een complete kringloopervaring.

Complete kringloopervaring
RataPlan Arnhem is voorzien van alle gemakken, zoals een RataPlant- en fietsenafdeling. Hier kunnen klanten terecht voor een goede tweedehands fiets en kunnen zij een tweede leven bieden aan een groen vriendje door een plant te doneren of kopen. Ook vind je bij RataPlan Arnhem een gezellige koffiecorner waar je tijdens het kringloopshoppen plaats kunt nemen voor een heerlijke kop koffie of thee met gebak. Dat maakt de kringloopervaring compleet.

Kringloopschaten vinden
RataPlan biedt een uitgebreid en wisselend assortiment. Dagelijks worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan de winkel en er zit voor iedereen wat bij! Het kan zomaar zo zijn dat je vandaag niet vindt wat je zoekt, maar dat het in de loop van de week wél in de winkel te vinden is. Kringloopliefebbers noemen het niet voor niks schat zoeken!

Een tweede kans

Stichting RataPlan zet zich in voor een tweede kans voor zowel mens als milieu. ‘We zorgen samen voor de wereld, één waarin iedereen waardevol mee kan doen.’ Aldus directeur Gert-Jan Dekker. Met het verkopen van tweedehands atikelen, creëert RataPlan een omgeving die toegankelijk is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Verder zet RataPlan zich in tegen het groeien van de afvalberg en gaat massaproductie en overconsumptie uit de weg.

Spullen doneren
Heb jij bruikbare spullen die nog een ronde meekunnen? Doneer deze bij RataPlan en gun ze een tweede leven. Kom langs op Doctor C. Lelyweg 8A of maak gebruik van onze gratis ophaalservice via 088-8282782 of www.rataplan.nl.