ZEEWOLDE - Kamperen is leuk voor jong en oud en voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Beleef het mee tijdens het kampeerweekend van Handicamp op NCC kampeerterrein de Distel in Zeewolde.


Al jaren zet Handicamp zich in om te laten zien dat er volop en steeds weer nieuwe mogelijkheden zijn. Kamperen met een handicap hoeft geen hindernisbaan te zijn.

Een flinke groep enthousiaste mensen, waarvan een gezinslid een beperking heeft, trekt er door het jaar heen zelfstandig met gezin of partner en eigen kampeermiddel op uit. Dat zijn de deelnemers aan het jaarlijkse Handicamp weekend. Zij willen hun ervaringen graag met u delen, laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn om te kamperen.in het weekeinde van 2,3 3n 4 juni.

Open dag op 3 juni 2023

Zaterdag 3 juni is er van 10.00 tot 14.30 uur een open dag. Behoort u tot de doelgroep? Wij nodigen u van harte uit. De deelnemers laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Toegang voor de open dag is gratis. Wil jij mee doen dat weekeinde wees er snel bij er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar !

NCC kampeerterrein de Distel

Dasselaarweg 53, 3896 LT Zeewolde

Kijk hier voor meer info.