ARNHEM - Hoe zorgen we ervoor dat Arnhem bereikbaar blijft? Voor inwoners, toeristen en voor ondernemers. De bereikbaarheid van de regio heeft immers direct gevolgen voor het (economisch) vestigingsklimaat.

Bijeenkomst voor ondernemers
Daarover gaat de bijeenkomst 'Arnhem bereikbaar', die Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) en de gemeente Arnhem samen organiseren. Aan de hand van drie thema's wordt de bereikbaarheid van Arnhem nu en in de toekomst onder de loep genomen: de verbinding tussen Noord- en Zuid-Arnhem, het verkeer in de stad en de bereikbaarheid van bedrijventerreinen.

Samen aan de slag
Het idee is om samen aan de slag te gaan met die thema's, ondernemers en de gemeente. Met als doel om op een prikkelende, actieve manier ideeën en oplossingen te bedenken zodat Arnhem een bereikbare stad blijft. Voor iedereen. Met elk vervoermiddel.

Meepraten?
Ben je een Arnhemse ondernemer en wil je meepraten? Meld je dan aan via de website van OKA. De bijeenkomst is op maandag 27 september, van 19.00-21.30 in het Stadhuis van Arnhem. Aanmelden kan tot 22 september.