ARNHEM - In het weekend van 28 tot en met 31 oktober zijn er werkzaamheden aan de A50 die tot extra verkeer in en om Arnhem leiden. Rijkswaterstaat sluit vanwege asfaltwerkzaamheden snelweg A50 af tussen knooppunten Grijsoord bij Arnhem en Valburg. Het verkeer wordt omgeleid door Arnhem, via de A15, A325, Pleijroute en A12. Houd daardoor rekening met extra drukte en langere reistijden.

Afgesloten

Van vrijdag 28 oktober 20.00 uur tot zaterdag 29 oktober 23.59 uur is de A50 afgesloten tussen de knooppunten Valburg en Grijsoord in zuidelijke richting. Van zondag 30 oktober 00.00 uur tot en met maandag 31 oktober 05.00 uur is het juist andersom: tussen de knooppunten Grijsoord en Valburg in noordelijke richting. Rijkswaterstaat leidt het verkeer om via de A325/N325, de Pleijroute. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat.

Erg druk

We verwachten dat het daarom in en rond Arnhem erg druk wordt. Komt u naar de stad? U bent van harte welkom! We raden u wel aan zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets te komen.

Andere werkzaamheden

Er wordt de komende weken op meer plaatsen aan de weg gewerkt. Deze werkzaamheden zijn gelukkig niet tegelijk met de afsluiting van de A50. Kijk voor een volledig overzicht op onze pagina 'Wegwerkzaamheden'.